RSS Feed

Culori noi de tulle

Posted on

Acestea sunt noile culori de tulle disponibile. La Fabrica vor fi tutu-uri noi, in combinatii noi de culori si multe surprize. Hint: REDUCERI, VOUCHERE, OFERTE SPECIALE. Nu uitati sa veniti acolo, sa profitati de oferte, sa admirati Fashion-Show-ul pus la cale de organizatori si sa vedeti cu ce se mai ocupa tinerii artisti romani.

So, culori noi:

TANGERINE

ORANGE

ELECTRIC

PANSY

FUCSIA
 
BABY BLUE
SCARLET
PEACHY

O mica descriere a culorilor…

Tangerine este un galben ceva mai aprins decat Sun, care este mai soft, spre auriu chiar. Aceasta nuanta este ceva mai puternica, cu o mica tenta spre portocaliu.

Orange…este portocaliu. Cred ca ar merge extraordinar de bine combinat cu ciocolatiul pentru un tutu …hai sa spunem Pumpkin, ca tot vine Halloween-ul.

Electric este un albastru puternic. O sa dea bine combinat cu negru, in primul rand, insa da bine si in combinatii cu nuantele de galben sau ivoriu, poate chiar piersicuta. ( Aici o sa va las pe voi sa le combinati, uimiti-ma cu indrazneala combinatiilor).

Pansy este o nuanta de lila pe care deja am folosit-o la tutu-urile pentru gemene. O nuanta pastelata, foarte dulce si feminina. Merge combinata calm cu ivoriu si negru, insa pentru o combinatie indrazneata, astept propuneri cu verde pastel sau forest.

Fucsia deja a fost folosit in diverse combinatii. Acum am o cantitate mai mare, inclusiv pentru tutu-uri uni.

Baby Blue are textura gri-ului si ciocolatiului, intermediar intre tulle soft si crystal. Este o nuanta pastelata, fina, ce merge combinata cu negru sau gri. Puteti indrazni insa clar si alte combinatii, cerul este limita. Baby blue sky, desigur.

Scarlet este o nuanta de caramiziu, as spune eu. Combinat cu nuantele de galben sau chiar portocaliul, ar iesi un tutu absolut delicios, care sigur o sa te duca cu gandul la caramele.

Peachy…nu a iesit atat de bine in poza pe cat de frumoasa este nuanta. Este o tenta mai deschis decat primul peach ( care in momentul asta este disponibil doar pentru combinatii, din pacate…foarte putin material ramas si nu reusesc sa il mai gasesc 😦 )

Asa ca..indrazniti si combinati. Revin cu tulle crystal in nuante noi.

Advertisements

About JulliannaM

I blog about skincare, makeup and all things of beauty. Beauty news are my addiction.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: