RSS Feed

ANUNT IMPORTANT!

In ultima perioada am avut multe evenimente la care am participat si nu am mai putut updata blogul. Au fost multe noutati, majoritatea deja s-au vandut.

Ultimele tutu-uri disponibile sunt la pret redus. Vor aparea poze cu ele in urmatoarele zile, impreuna cu masurile si preturile la care sunt disponibile. In cateva cuvinte, sunt 2 tutu-uri soft la reducere de la 80 RON la 60 RON, mai exact unul lila cu verde, verdele deasupra mai scurt, trepte de culoare si o combinatie pe lungime verde cu galben. La crystal sunt disponibile 3 tutu-uri, unul fucsia, marime L, unul alb cu turcoaz si unul bleu pal cu fucia, ce poate fi purtat  pe ambele fete. Acestea sunt reduse de la 130 la 90 RON. Reducerile se aplica strict la tutu-urile deja facute, comenzile se efectueaza la acelasi pret : 80 RON tutu-uri soft cu lungime pana la 45 cm, 130 RON tutu-uri crystal cu lungime de 35 cm.

Comenzile se preiau si se efectueaza pana pe 20 decembrie, urmand ca pana in ianuarie sa iau si eu o pauza binemeritata.

La crystal nu mai este disponibil turcoazul, negrul la soft este in cantitati limitate.

Pentru urgente, in caz ca apar comenzi si dupa 20 decembrie, pretul se majoreaza cu 20%. Sunt nevoita sa aplic aceasta majorare deoarece vreau sa petrec un Craciun linistit si daca tot ma stresez cu noi comenzi…macar sa merite efortul de a sta departe de cei dragi.

Advertisements

About JulliannaM

I blog about skincare, makeup and all things of beauty. Beauty news are my addiction.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: