RSS Feed

Updates

Au trecut aproape doua luni de cand am scris ultimul post pe blog.

Nu, nu am renuntat la facut tutu-uri, da, inca mai preiau comenzi, da, se face tot posibilul ca si cererile speciale sa fie realizate, proiecte noi sunt o gramada, timpul si starea de spirit sunt ingredientele care lipsesc sau nu sunt in cantitati trebuincioase.

Probabil incepand de saptamana viitoare, ca sa castig timp, Alina, my best bud ( sper sa ramana asa ’til death do us apart, ca de multe ori nush ce m-as face fara ea -si da, e declaratia de dupa Dragobete, I love her! 😀 incheiem paranteza) se va ocupa de updatarea blogului. Poze cu ce am lucrat in perioada de “pauza” vor aparea sper eu cat de curand.

Intre timp e 6 dimineata, sunt la a doua doza de “otrava energizanta” si probabil urmeaza si vreo doua cani de cafea si ma pregatesc, nu prea cu spor, daca ar fi dupa mine, de Fair for Art, targ handmade al campaniei Art Affair

Va astept astazi si maine pe Selari 13, la Atelier 35, cu cam tot ce este disponibil in momentul asta sub brandurile BeadBox si Republic of Tutu. In caz ca va intrebati, BeadBox mi-s tot eu.

So, recapitulare :
Alina se va ocupa de updatarea blogurilor, ca eu sa am mai mult timp pentru creatie, 27 si 28 februarie targ de handmade la Atelier 35, comenzile se primesc tot pe republicoftutu@yahoo.com si numarul de telefon nu l-am schimbat 0740.277.172 – Iuliana.

Scriu la final ca nu era frumos sa incep cu scuze. Imi cer scuze celor carora le-am raspuns intarziat la emailuri in ultima perioada, am avut doua luni mai “furtunoase”. Imi cer scuze daca am uitat sa contactez pe cineva in legatura cu diverse cereri, sunt sigura ca mi-au scapat din vedere foarte multe lucruri. Evenimente mai putin placute “de-ale vietii” s-au precipitat si sper cat de curand sa reusesc sa ajung inapoi in stadiul de serenitate dorit. Nu ezitati sa-mi trimiteti mesaje pe mail cu intrebari sau sa-mi reamintiti ceea ce am uitat. Sunt om, iar in ultima perioada, pot spune ca am fost un om uituc si care a gresit si a mai si insistat in greseli.

//Julie Out!

Advertisements

About JulliannaM

I blog about skincare, makeup and all things of beauty. Beauty news are my addiction.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: