RSS Feed

Sedinta foto cu..tutu si aripi de inger

Posted on

Chiar de 1 Mai, castigatoarea tutu-ului oferit de mine pentru primul concurs al Revistei Atelierul a pozat pentru prima coperta a revistei.
Loriana si Daria sunt absolut minunate. Ma bucur mult ca am cunoscut-o pe Loriana. Ea este in spatele Manufacturii Lorelai.  Sapunurile facute de ea arata si miros extrem de bine. Abia astept sa termin sapunurile Botanikus, cu care m-am intors din Praga, pentru a le incerca si pe ale ei. Momentan incerc sa ma abtin la a le testa, de frica ca o sa arunc celelalte sapunuri. Dar acum divaghez. Voi reveni sigur cu un review pentru sapunurile Lorianei.

Daria este o fetita norocoasa. De ce? Pentru ca are o mamica care are grija de ea la fel ca zana buna din poveste. O mamica care o tine de mana atunci cand e cazul si care o lasa sa alerge si sa isi murdareasca tricoul jucandu-se.

Si…poze de la sedinta foto cu Loriana si Daria. Fotografiile au fost facute de catre Vera iar locatia este parculetul de la Universitate.

Advertisements

About JulliannaM

I blog about skincare, makeup and all things of beauty. Beauty news are my addiction.

One response »

  1. Noi iti multumim, tie si echipei din Atelier, pentru sansa de a intra in poveste pe care ne-ati dat-o. Ramanem cu amintiri de neuitat (fara sa mai vorbim de tutu-ul cu care Daria se transforma zilnic in “plinţesă”)!

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: