RSS Feed

Flori Fine din Voal

Posted on

O alta serie de flori, tot clame/brose, flori pe agrafe sau pe panglica de catifea, de data aceasta in tonuri mai putin aprinse. Am optat pentru aceiasi nasturi-stras in centru sau perle acrilice vintage.

Flori galbene si fucsia. Diametrul flori mari – 10 cm, floare mica aprox 7,5 cm. Florile au in jur de 25-30 de straturi de material, sunt foarte pline. Pot fi cumparate ca set – 35 lei, sau fiecare dintre florile mari cu 15 lei, floare mica 12 lei. Fiecare dintre flori are sistem de prindere brosa si clama cu dintisori.

Flori in combinatii de culori – caramel, ivoir si verde, majoritatea cu sistem dublu de prindere, clama si brosa, doua cu sistem de prindere pe panglica de catifea. Pot fi purtate astfel la gat, la mana, in talie sau pe cap. Diametrul florilor este de aproximativ 10 cm. Toate florile au multe straturi de material- 25-30 de straturi. Centrul este din nasture-stras. Fiecare la 15 lei.

Seturi de agrafe floare, diametrul florilor de aprox 5-6 cm. Centrul este dintr-o perla acrilica vintage. Se vand doar la set – 15 lei.

Advertisements

About JulliannaM

I blog about skincare, makeup and all things of beauty. Beauty news are my addiction.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: