RSS Feed

Le Jardin d’Aeris

Acum aproape o luna de zile am inceput sa lucrez coliere statement, florale, un proiect pe care il aveam in cap de foarte multa vreme.

Ador aripile, ador textilele, imi place sa confectionez flori din materiale textile. Decupez sute de petale de flori din materiale, nestiind intial in ce o sa se transforme, adun straturi-straturi de orrganza si voaluri unul peste celalalt, cos perle si cristale in centru. Inevitabil, ma intep si sangerez putin, pentru ca lucrez cu acele specifice pentru beading, pentru a nu lasa urme adanci in materialele diafane.

Aeris este o zana a aerului. Nu are un loc al ei, pur si simplu se plimba peste tot, cu aripile ei translucide, ce capata reflexe in functie de stare de spirit, lumina soarelui, campurile si padurile deasupra carora zboara. Din cand in cand se opreste si aduna flori, si le prinde in par sau le poarta ca pe accesorii pline de feminitate.

Urmeaza o serie de coliere statement confectionate din organza si voaluri, cu perlute si cristale, lanturi si panglici.

Voi prezenta cate un colier pe zi. Voi incepe seria cu un colier care deja si-a gasit purtatoarea. Le Feu D’Aeris se numeste. Un colier pe baza de fetru, confectionat din petale de organza rosii, portocalii si galbene, cu centrul din perle de sticla. Se leaga cu o panglica rosie de organza.

Advertisements

About JulliannaM

I blog about skincare, makeup and all things of beauty. Beauty news are my addiction.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: