RSS Feed

Castiga un tutu negru Republic of Tutu- Concurs pe Facebook

Pentru ca in ultima perioada au inceput sa ia amploare concursurile cu “Like-uri” de pe Facebook si pentru ca Republic of Tutu are Fan Page, am decis ca vreau sa dau un tutu negru celei care il doreste cel mai mult.

Tutu-ul este deja confectionat, este din tulle crystal negru, cu talie de 75 cm si lungime de 40 cm. Este perfect pentru
“Back to school” parties. Valoarea premiului este de 100 de lei.

Mecanismul concursului:

Concursul incepe in momentul acesta. Tot ce trebuie sa faceti este sa fiti fan “Republic of Tutu” pe Facebook. Link direct gasiti in partea dreapta a blogului.

Va trebui sa postati pe wall-ul propriu un mesaj de genul : “Vreau tutu-ul de la Republic of Tutu pentru ca…”. Mesajul trebuie sa contina tag Republic of Tutu. Acest lucru se face foarte usor adaugand in fata Republic of Tutu “@” si  apoi selectand in lista drop-down ce va aparea Republic of Tutu. ATENTIE! Nu va aparea Republic of Tutu in lista daca nu sunteti deja Fan!

Nu se vor lua in considerare postarile care nu contin tag-ul Republic of Tutu si care nu contin motivatia participantei ( sau participantului, de ce nu, poate vrea sa ii faca o surpriza placuta iubitei/prietenei/sotiei/logodnicei).

Tot ce trebuie sa faceti apoi este sa adunati cat mai multe like-uri la postarea de pe wall-ul propriu. Concursul se incheie in data de 27 septembrie, la ora 11.59 A.M.

Puteti da mass-uri, emailuri, puteti posta pe blogul personal, puteti trimite SMS-uri sau telefona prietenilor, orice credeti ca este necesar pentru a aduna mai multe like-uri. Incercati totusi sa nu spamati prea tare, unele persoane chiar nu sunt foarte receptive la astfel de metode.

Nu voi face pe politistul, verificand conturile de pe care se dau like-uri, tot ce cer este insa fair-play. Stiu ca cel mai probabil vor exista acuzatii de “conturi false”, insa as prefera sa jucati fair-play, vor mai fi si alte concursuri de genul acesta si chiar nu am timp sa fac pe “politistul Facebook”

Premiul consta intr-un tutu negru, din tulle crystal, cu talia de 75cm, elastica, si lungime de 40 cm, adica marimea S/M. Tutu-ul este deja confectionat si este cel din imaginile de mai jos. Livrarea premiului in Bucuresti se face personal, livrarea in alta localitate, prin intermediul Postei Romane, costurile de livrare fiind suportate de catre Republic of Tutu.

In momentul terminarii concursului si contorizarii “Like-urilor” voi trimite un email sau un mesaj pe Facebook, in functie de datele de contact pe care le am la dispozitie,castigatoarei/castigatorului. Daca in 48 de ore nu mi se raspunde la email/mesaj, premiul se acorda urmatoarei/urmatorului clasat si tot asa pana cand voi primi un raspuns.

Advertisements

About JulliannaM

I blog about skincare, makeup and all things of beauty. Beauty news are my addiction.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: