RSS Feed

Tutu-uri disponibile imediat

Uite că nu e chiar ușor să treci de la un plan la a-l pune în practică, însă mă voi strădui de acum înainte să vă fac pe plac tuturor celor care mi-ați scris că vreți tutu-uri făcute de mine. Momentan (sper eu pentru o scurtă perioadă) nu îmi permite timpul să procesez comenzi personalizate, însă sper ca acele câteva tutu-uri pe care le am disponibile să-și găsească doritoare de a le scoate la plimbare. Iar prețurile sunt ca de reînceperea activității, adică reduse 🙂

Iată primele două tutu-uri pe care le am deja făcute, gata de expediat.

Tutu Autumn Simphony – NU MAI ESTE DISPONIBIL

Confecționat din tulle soft, în nuanțe de verde mentă, bej-rose și galben intens. Lungimea lui este de 35 cm, iar măsura taliei (elastic neîntins) este de 75 cm. Talia este înfășurată în panglică de organza. Ar fi trebuit să fie 95 de lei. Preț promoțional 70 lei.

Tutu Love the color – NU MAI ESTE DISPONIBIL

Confecționat din tulle crystal – material lucios, care își păstrează forma la întindere – în nuanțe de roz fucsia, mov închis și galben. Este un tutu cu trenă, și pornește de la 35 cm în față, pentru a ajunge treptat la 75 cm în spate. Culorile sunt dispuse simetric, iar talia este înfășurată în 2 culori de panglică de satin, ce se leagă în fundițe în laterale. Măsura taliei (elastic neîntins) este de 75 cm. Ar fi trebuit să fie 160 de lei. Preț promoțional 130 lei.

Tutu-urile sunt confecționate manual, din fășii de 15-20 cm lățime, oferind posibilitatea combinației de culori și volum. Pentru că duc lipsă de timp, pot fi livrate doar prin curier, cu plata ramburs. Înainte de a comanda, asigurați-vă că măsurile vi se potrivesc.

Advertisements

About JulliannaM

I blog about skincare, makeup and all things of beauty. Beauty news are my addiction.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: